נעים להכיר – ספרי לנו על עצמך:להב

קוראים לי להב אור ים, בת 24 מראשון לציון, נולדתי וגדלתי פה וכיום גרה עם בן הזוג שלי שגם הוא לומד במכללה.
אני לומדת בשנה ב' בבית הספר למנהל עסקים בהתמחות של שיווק וטכנולוגיות עסקיות.
אני עובדת כמנהלת השיווק והפרסום של רשת האופנה SELECT
מעבר לשגרת העבודה והלימודים שתופסת מרכיב גדול מהיום שלי, אני מאוד אוהבת לבשל, לצפות בסדרות טלוויזיה, לבלות עם חברים וכמובן כשיוצא – לישון.

שירתתי כקצינת ארגון רפואה בבה"ד 1- בית הספר לקצינים, זכיתי להיות הראשונה בתפקידה שיצאה לקורס קצינים; היה לי שירות מדהים ומספק שבו גם השתתפתי במבצע "צוק איתן" בתפקיד מבצעי ולקראת סוף השירות קיבלתי אות הצטיינות ממפקד הבסיס.

מעבר לתחום העיסוק היום-יומי שלי שגם הוא סיבה לבחירת תחום הלימודים, עולם הניהול והעסקים תמיד משך ודיבר אליי.
כבר בתקופת התיכון בחרתי ללמוד במגמת תעשייה וניהול בהתמחות בשיווק.

השתתפתי במיונים לתכנית "מאסטר שף", והגעתי ל100 המתמודדים האחרונים. האמת שזו הייתה חוויה מדהימה ומלמדת והכרתי אנשים שנכנסו לי עמוק ללב… זו הייתה אחלה הזדמנות להכיר אנשים שאוהבים אותו דבר כמוך וגם.. להחליף מתכונים 😉

מה חלמת להיות כשהיית קטנה?  ילדה חלמתי להיות שחקנית או עורכת דין. אהבתי לשחק ואפילו הלכתי לחוק דרמה, בגיל קצת יותר מאוחר חשבתי שעריכת דין זה המקצוע בשבילי – פגשתי הרבה אנשים שאמרו לי שהמקצוע ממש מתאים לי ולאורך זמן באמת חשבתי על זה ככיוון אפשרי.

מבחינת הקריירה אני בהחלט רואה את עצמי ממלאת תפקיד מרכזי ובכיר בעולם השיווק – אולי סמנכ"לית שיווק באחת החברות הגדולות בארץ. מבחינה משפחתית אהיה נשואה (יהונתן תתכונן) עם לפחות 2-3 ילדים.

עם מי היית שמחה לשבת על בירה?

הייתי שמחה לשבת עם סגנית שר החוץ, ציפי חוטובלי – היא בעיני דוגמה לאשה שמצליחה לשלב חיי משפחה וקריירה מלאה בעשייה משמעותית.

רצה בין שיעור לשיעור וכשיש איזה כמה דקות- עונה על מיילים מהעבודה, חוזרת לטלפונים שהתקשרו אליי ויושבת עם חברות :)

"תבחר עבודה שאתה אוהב, ולא תצטרך לעבוד יותר אפילו יום אחד בחייך"

שש + = 10