בין ריצות, טלפונים ופגישות, עצרנו את הסטודנטית הכי פעילה בשטח לראיון קצר – הכירו את סיוון פלג, סטודנטית שנה ב' בהתמחות שיווק ויו"ר בית הספר מטעם אגודת הסטודנטים!

נעים להכיר – ספרי לנו על עצמך:

סטודנטית שנה ב׳ בהתמחות שיווק, פרסום ודיגיטל, בת 24 מראשון לציון. הולכת המון להופעות ולים, ובעיקר אוהבת לטייל בעולם.

הייתי כתבת צבאית באתר צה״ל, האתר הרשמי של דובר צה״ל. סיקרתי את מפקדת זרוע היבשה ויצא לי להיות בבסיסים מלבנון עד שיזפון ולכתוב על תרגילים, חידושים ועל המשאב הכי חשוב לנו, החיילים שלנו.

חיפשתי תואר שאוכל להמשיך איתו את הכתיבה ושיתן לי כלים לעולם האמיתי ויפתח לי דלתות בתחומים שונים. בדיעבד לא יכולתי לבחור טוב יותר.

את זה שאני צמחונית כולם יודעים, אבל המקור התחיל עוד בסבתא וסבא שלי שעשו חתונה טבעונית. בהחלט מודל לחיקוי.

כשהיית קטנה מה חלמת להיות?

חלמתי להיות בלרינה ואז שחקנית ואז סופרת ואז כתבת. היום אני מקווה שלא אפסיק לחלום ולגעת בהרבה תחומים שמעניינים אותי.

בונה קמפיין פוליטי למפלגה שאני מאמינה בה, או לוקחת בה חלק פעיל.

עם איזו דמות היית רוצה לשבת על בירה?

סטיב ג׳ובס, ממש לפני שעזב את האוניברסיטה.

במזכירות של מנהל עסקים או במשרדים של האגודה. אבל הכי בטוח שעם הטלפון..

את פנויה?

כן :)