הכירו את עמית בר, סטודנט שנה ג' בהתמחות שיווק, פרסום ודיגיטל, שבמהלך מבצע "צוק איתן" למד בנורבגיה במסגרת תכנית חילופי סטודנטים, השתתף בהסברה למען המדינה, נפגש עם שגריר ישראל בנורווגיה וקיבל כתבת שער בעיתונות המקומית!118S

לאחר שמצגת שהכין הפכה להיות ויראלית באמצעות משרד החוץ, ואף הוצגה במשלחת בדרום קוריאה, החליט עמית כי הסברה היא יעודו. כיום במקביל ללימודיו משתתף בסדנה לדיפלומטיה ציבורית (CIC) בבית הספר לתקשורת באוניברסיטת תל אביב.

נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:
בן 27, גר במרכז תל אביב. אני אוהב לגור בעיר הגדולה, לפגוש ולהכיר הרבה אנשים ולהרגיש שיש אינסוף אפשרויות.

בשירות הסדיר הייתי חובש קרבי ובקבע פיקדתי על מרפאה בדרום הארץ. האפשרות לעזור למאות חיילים הייתה שווה את כל האבק, העייפות והתנאים הלא פשוטים.

ללמוד שיווק זו "התשוקה" שלי. המכללה מציעה בדיוק את השילוב של שיווק, פרסום ודיגיטל ביחד עם תואר אקדמי במנהל עסקים.

אני מדבר לעצמי כל הזמן, בקול רם. זה עוזר לי להגיע להחלטות.
לפעמים השותף שלי חושב שהשתגעתי לאחר שחשב שאני מדבר עם אנשים – אבל אני לבד.

גדלתי בבית שעסק באומנות, אבא שלי צייר ובני דודים שלי אמנים. חשבתי בהתחלה להיות שחקן או צלם, כשבגרתי הבנתי שהשאיפות שלי מעט שונות. עם זאת, כפי שאני רואה את זה, הבחירה בשיווק גם היא קשורה לאומנות.

אני רואה את עצמי עובד בעבודה מאתגרת שתאפשר לי להשפיע על התדמית של ישראל בעולם.

הייתי שמח לשתות בירה עם כריסטיאן, השותף שלי לדירה מהלימודים בנורבגיה.
בסמסטר הקודם במסגרת חילופי הסטודנטים היה לי מזל גדול להכיר חבר טוב לחיים.

אני אוהב המון אנשים במכללה ובהפסקות זה הזמן האידאלי לפגוש כמה שיותר מהם.

בכל פעם שאני מרגיש שאני נמצא ב"איזור הנוחות" אני מבין שזה הזמן שלי לעבור הלאה. אולי בהמשך אני ארגע.

אתה פנוי?
פנוי (: