רשתות חברתיות, גוגל, פוטושופ- על כל אלו ועוד מנצח רון לופטין, רכז החטיבה למקצועות הדיגיטל של בית הספר.1655499_10100210400592679_1079630104_o

בואו להכיר את הבחור שעובד בשבילכם מאחורי הקלעים!

1. ספר לנו על עצמך:

רון לופטין, בן 32, נשוי עם תינוק מתוק בין חודש, רכז החטיבה למקצועות הדיגיטל של בית הספר, בוגר תואר שני של המסלול בהתמחות שיווק, פרסום ודיגיטל. את התואר הראשון עשיתי בארה"ב, למדתי שם הפקת טלוויזיה.

1. מה מייחד את המכללה בעיניך:

המכללה שמה דגש על יחס אישי לסטודנטים, וכן על פעילויות רבות מחוץ לתכנית הלימודים.

אלו דברים בעלי ערך מוסף רב לסטודנטים, שלא פוגשים בכל מוסד אקדמי בארץ.

האווירה פה בקמפוס מזכירה לי את תקופת הלימודים שלי בארה"ב.

1. ספר לנו משהו שאף אחד לא יודע עליך:

בזמני הפנוי אני מופיע כקוסם לילדים. בנוסף, השתתפתי בתכנית "מי יפיל את המאסטר" בערוץ 22.

חפשו אותי ביוטיוב>> http://bit.ly/1JzUX0p

1. מהו הטיפ שהיית נותן לסטודנטים של היום?

היום מגישים לכם את הכל על מגש של כסף. נצלו את ההזדמנויות שהמכללה מציעה לכם מחוץ לתכניות הלימודים בנושאים שונים, למשל – סדנאות השטח 4X4 [פוטושופ, פייסבוק, גוגל ובקרוב סדנה להקמת העסק הקטן]. כל אלו ניתנים לכם ללא תשלום ויכולים להעניק לכם כלים אמיתיים לבניית קריירה מחוץ לקמפוס וכן לתרום להתפתחות האישית שלכם.

1. מה אתה אוהב ופחות אוהב בסטודנטים של היום?

אני אוהב את הסקרנות שלהם ואת הקצב המהיר שבו הם קולטים מידע חדש. יחד עם זאת, הם מצפים ללמידת בזק, "אינסטנט", ולעיתים לוקח זמן להטמיע חלק מהדברים. אני ממליץ לכם לתת יותר כבוד לתהליך הלמידה ואני בטוח שכך גם תוכלו להכיל הרבה יותר מידע חדש ואף לזכור אותו לאורך זמן.

1. מה מצחיק אותך?

קולות ופרצופים שהבן שלי עושה.

1. מה מרגש אותך?

אני מתנדב בעמותת "עזר מציון" למען ילדים חולי סרטן. כשניגש אליי ילד חולה ואומר לי תודה – זה שווה הכל.

1. איך אתה מפנק את עצמך?

הולך למסעדה טובה או איזה "וויקנד" ספונטני בחו"ל.

1. איזו תכונה היית משנה בעצמך?

הייתי נותן פחות חשיבות לרושם ראשוני.

1. מיהו הגיבור שלך בחיים?

אבא שלי, איש עסקים שבנה קריירה בינלאומית ואימפריה משגשגת מאפס.

1. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?

הייתי רוצה לדעת לנגן באופן אבסולוטי בפסנתר וגם לבשל באופן מקצועי.

1. מה היית לוקח איתך לאי בודד?

את אישתי היקרה וספר טוב.

1. עם איזו אישיות היית יוצא לארוחת ערב?

עם מייסדי גוגל, לארי פייג' וסרגיי ברין, הם המציאו מנוע מדהים ומכונה גאונית, ממש כמו גוף האדם.

1. באיזה מקצוע אחר מהמקצוע שלך היית רוצה לעבוד?

הייתי רוצה להיות חקלאי או שף בביסטרו.

1. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?

ממשיך ללמד במכללה למנהל ועוסק במחקר שמשלב פסיכולוגיה עם שיווק.

× שתיים = 8