תזכרו את השם הבא – לילך ברנשטיין.

בין שלל עיסוקיה היא מדריכת קרב מגע מוסמכת, יזמית צעירה שהשיקה לאחרונה מוצר חדשני, ייצגה את ישראל מטעם הסוכנות היהודית והרשימה עוד ארוכה. קראו עוד על הבחורה שמכוונת הכי גבוה שרק אפשר

נעים להכיר – ספרי לנו על עצמך:524552_4687573262396_1322969196_n

לילך ברנשטיין, בת 24 ממושב באר טוביה. סטודנטית שנה ב' לתקשורת וניהול. בעבודתי אני מדריכת קרב מגע מטעם מכון וינגייט והאיגוד הבינלאומי לקרב מגע. לאחרונה השקתי במסגרת חממת היזמות יחד עם סיון נחום ובהנחיית מארק און, מנכ"ל Get-Taxi את "Mitti". זוהי ערכה שמתחברת לידיות עגלת התינוק, ועונה על הצרכים המידיים של ההורים: התינוק פלט? ניתן להוציא בשליפה קלה מגבון. התינוק צריך החלפה? משטח החתלה חד פעמי מיד נשלף. מקום לסלולארי? ברור שקיים, ועוד שלל אלמנטים שעושים את חיי ההורים לקלים יותר. כרגע המיזם נמצא בשלבים אחרונים של פיתוח מבחינה עיצובית, ויש לנו כבר כמה משקיעים פוטנציאלים.

בצבא הייתי מש"קית חינוך ראשית של מפקדת זרוע יבשה. כאשר הגעתי למפקדה, לא היה משרד חינוך, ובתחילת דרכי בצבא לקחתי על עצמי כפרויקט הקמת משרד חינוך מאפס. השיא היה לפני השחרור, כאשר העברתי את המשרד ביקורת אכ"א בהצלחה. כיום יש לכל חייל שמגיע למפקדה מענה. מיד לאחר השחרור ייצגתי את ישראל במסגרת הסוכנות היהודית כמדריכת טבע במחנה קיץ בג'ורג'יה.

למה בחרת ללמוד תקשורת וניהול?

חיפשתי ללמוד מקצוע שקשור לתקשורת ושיווק. כל חיי התחברתי לעולם הזה ורציתי ללמוד מהי הדרך הנכונה להפצת מוצר פרי ידי. השילוב של תקשורת וניהול מאוד קרץ לי ולכן בחרתי ללמוד פה. גם ההנחה שבטוח אתעסק במשהו ניהולי בעתיד תרמה לבחירתי.

גידלתי בילדותי "Sugar Glider" שזה סנאי מעופף במשך מספר שנים. כיום בתור סטודנטית רציתי לאמץ אחד שוב, אבל לא היה מקום בדירה, ובנוסף זה דרש טיפול מסור שלא יכלתי לעמוד בו. אז במקום אימצנו כלבה חמודה וקראנו לה שוגי.

מה חלמת להיות כשהיית קטנה?

חלמתי להיות וטרינרית. גידלתי המון חיות בתור ילדה. היה לי צפרדע, צ'ינצ'ילה ואפילו גידלתי גמל שלמה.

אין לי ספק שנגיע רחוק עם "mitty" ושנשיק לו גם קו מוצרים נלווים בעתיד, לדוגמא אם יש כיום חיבור USB, אז יהיה קו מוצרים נלווים שמתחברים אליו, למשל מובייל לתינוק, רמקולים וכו'. כמובן שזה יהיה גלובאלי. בנוסף, בעתיד אנו מתכננים להשיק קו מוצרים שאותו נייעד למתקנים של עזרי הליכה למבוגרים, ויהיה להם Mitti ייעודי משלהם שיענה על הצרכים של הגיל השלישי.

מיהו המודל להערצה שלך?

ללא ספק אבא שלי. הוא נזרק בכיתה ח' מבית הספר, והיום הוא מנהל של מרכז למידה מצליח שנקרא "נמרוד פלוס" במושב באר טוביה. הוא היה תלמיד היפר אקטיבי, ולא יכל לשבת בכיתה. הוא הבין את הצורך של התלמידים ההיפר אקטיבים שזקוקים ללמידה אקסטרנית ומותאמת אישית, והוא וצוות המורים שלו מלמדים את הילדים הללו בצורה אלטרנטיבית ייחודית.

אני כל הזמן עסוקה. אני נמצאת בעיקר בחממת היזמות, חושבת ויוזמת פרויקטים, ומטפחת את Mitti.

אני מאמינה כי מחשבה יוצרת מציאות, לכן המוטו שבחרתי הוא שכאשר מציבים מטרה, עושים את הכל על מנת להגיע אליה. וכמובן לאורך הדרך לא לשכוח לחייך :)

ארבע × = 28