ספרי לנו על עצמך:

IMG_8750

שירה ברזל, רכזת ההוראה של המחלקה לשיווק, פרסום ודיגיטל, ועוזרת הוראה במספר קורסים במחלקה. גרה בראשון לציון ובוגרת תואר ראשון ושני של בית הספר. בת 28 וגרה בראשון לציון.

מה מייחד את המכללה בעיניך:

מה שמייחד את המכללה בעיניי הוא הדינמיות והרצון לעדכן תכני לימוד כך שיהיו רלוונטיים למה שקורה בשוק, תוך שמירה על היסודות והבסיס ברמה גבוהה. בנוסף, אני אוהבת את כל מה שבית הספר מציע לסטודנטים היום מבחינת דיגיטל – שיעורים מצולמים, בלוג סיכומים. חשוב מאוד בעיניי.

הרבה כבר יודעים שאני אוהבת ספורט, בייחוד כדורסל, ואוהדת את מכבי תל אביב. לא בטוחה שיודעים ששיחקתי כדורסל באופן מקצועי במשך כמה שנים טובות. אני אפילו כותבת להנאתי באתר כדורסלע.

מהו הטיפ שהיית נותנת לסטודנטים של היום?

הטיפ שהייתי נותנת לסטודנטים של היום הוא להיות מעט יותר סבלניים ולהבין שהלימודים הם תהליך ארוך ולא משהו נקודתי. טיפ נוסף הוא לנשום עמוק ולא להילחץ מדברים שבסופו של דבר הם לא מאוד קריטיים.

מה את אוהבת ופחות אוהבת בסטודנטים של היום?

אני אוהבת את העניין שהם מביעים. אצל חלקם ניתן לראות המון רצון ללמוד, להתקדם ולהשיג כמה שיותר כלים ומיומנויות להמשך, כי הם מבינים שהלימודים הם אמצעי טוב להשיג מטרות עתידיות. אוהבת את זה שמרביתם יודעים מה הם רוצים, מאוד ממוקדי מטרה. אני אוהבת את היחס האישי שנרקם מול הסטודנטים. פחות אוהבת שלפעמים סטודנטים מרשים לעצמם קצת יותר מידי וזה נתפס לעיתים כחוסר כבוד כלפי הסגל.

מה מצחיק אותך?

אדיר מילר, אסי כהן, ניר וגלי.

מה מרגש אותך?

מיילים מפתיעים שמגיעים מסטודנטים בסיום קורס או תואר כדי לומר תודה. מפתיע ומרגש אותי בכל פעם מחדש.

איך את מפנקת את עצמך?

סרט טוב, מסעדה, בתי קפה, חברים וכמובן – משחקים של מכבי ביד אליהו :)

איזו תכונה היית משנה בעצמך?

פחות לקחת ללב דברים. ואם מותר, אשאיל את תשובתו של ד"ר אייל להב, להפחית מעט מהפרפקציוניזם.

איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?

הייתי רוצה לנגן על פסנתר וגיטרה. אולי יום אחד זה עוד יקרה..

מה היית לוקחת איתך לאי בודד?

הייתי לוקחת איתי  כדור כדורסל וספר טוב, ואם אפשר אז גם את אח שלי. שיהיה עם מי לדבר על מיליון נושאים שונים.

עם איזו אישיות היית יוצאת לארוחת ערב?

לכל יתר העולם זו לא אישיות, אבל בעיניי אישיות גדולה – עם סבתא שלי שנפטרה לפני עשור. הרבה דברים השתנו בעשור הזה, והייתי שמחה לשבת איתה לארוחת ערב. אם היא תבשל את ארוחת הערב זה יהיה יוצא מן הכלל. הייתה בשלנית מדהימה. .

באיזה מקצוע אחר מהמקצוע שלך היית רוצה לעבוד?

אנימטורית בדיסני.

איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?

עם דוקטורט, ממשיכה להתקדם בבית הספר.

חמש + = 14