נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:12043727_10153635333758390_2117072775_o

תומר אפללו, בן 24, מתגורר בגבעתיים מזה כשנה עם חברתי. כיום אני סטודנט שנה שלישית ללימודי משפטים בתואר הראשון, ובמקביל אני סטודנט במסלול המואץ של תואר השני בבית הספר למנהל עסקים. לאחרונה, חזרתי מקורס קיץ באנגליה שהתקיים בOxford University – וב-Queen Mary University. הקורס המרתק עסק בדיני התחרות האירופים (או בעברית – דיני הגבלים עסקיים), תחום שהייתי שמח לעסוק בו בעתיד. מיד עם חזרתי לארץ מקורס הקיץ, נודע לי כי התקבלתי לטרום התמחות באחד ממשרדי עורכי הדין הגדולים בארץ – יגאל ארנון ושות', כחלק מתכנית הדגל של המכללה בשיתוף עיתון "כלכליסט" – "דה לידרס".

שירתי כלוחם ומפקד ביחידת "מורן". זו יחידה בעלת אופי דו מהותי, הן פעילות חי"ר והן פעילות טכנולוגית הכוללת הפעלת אמל"ח ייחודי. אוכל לסכם את השירות כמאתגר, וככזה שאפשר לי להכיר אנשים מדהימים שעם חלקם אני בקשר טוב עד היום.

משפטן טוב הוא כזה שיש לו ידע נרחב בתחומים רבים העוסקים באופן ישיר ועקיף עם תחום התמחותו. לדעתי, המשפט המסחרי וידע כלכלי הם בבחינת "כלים-שלובים" המשלימים אחד את השני. התואר השני במנהל עסקים אפשר לי גמישות מקסימאלית, על ידי חשיפה לתחומים נוספים בעולם המשפטי והכלכלי.

ספר לנו משהו שאף אחד לא יודע עליך?

מגיל צעיר תמיד נמשכתי לעולם התעופה. בגיל 14 לקחתי את הסקרנות צעד קדימה, ונבלעתי לתוך עולם הסימולטורים. לצערי, החלום מעט יקר בארץ (עלות גבוהה של שעות טיסה), אך אינני שולל ביום מן הימים להוציא רישיון תעופה פרטי, כזה שיאפשר לי לעסוק בתחום כתחביב.

אני לא יודע איפה אהיה בעוד 10 שנים, אבל בטוח שאעסוק בתחום שמאתגר אותי. הרצון הוא להגיע לרמה מקצועית גבוהה בתחום שאבחר להתמחות בו, על ידי הגעה לעמדת השפעה אפקטיבית. הרצון להשפיע ולשנות בתחום בו אתמחה מהווים בפניי אתגר מקצועי ושאיפה לעתיד.

עם סבא שלי שנפטר כשהייתי בן 10. לדאבוני, לא יצא לי להכיר אותו מספיק. מתברר בדיעבד כי היו לנו מכנים משותפים רבים.

במתחם אוכל. מתלבט, ובסוף מסיים במקדונלד'ס :)

המשפט לקוח מקונטקסט פוליטי אבל אפשר לקחת אותו לכל תחום בחיים. "אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום".

× 1 = שש