נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:

בן גואטה, בן 24, גר במושב ליד אשדוד שנקרא "שדה עוזיהו". אני סטודנט שנה א' למנהל עסקים בהתמחות אסטרטגיה ויזמות ועובד בלילות כ-דיג'יי בפאבים ומושבים12316487_10207619131253507_5031150498120356518_n סמוכים לאזור מגוריי. בנוסף, אני עובד בפנימייה בכפר סילבר, ואחראי על חוג מוזיקה לילדים, שמטרתו להכשיר תלמידים בכיתות  ח'-י"ב להוציא לפועל אירועים בבית הספר באופן עצמאי.

הייתי בהנדסה קרבית, באב"כ. עשיתי קורס מ"כים, והייתי אחראי על פיקוח תקינות הקורס שמועבר לכלל היחידות בבסיס ההדרכה של הנדסה קרבית.

בהתחלה לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד, ביררתי על כל מיני תחומים, ואז הציעו לי ללמוד מנהל עסקים. הגעתי לראיון ביום הפתוח וממש התלהבתי ממה שהציעו לי. אני יודע שאהיה עצמאי בעתיד. אני מבין שכל דבר שאני אעשה בשביל עצמי, אעשה הכי טוב, ובבית הספר למנהל עסקים אקבל את הכלים הנכונים למינוף עצמי.

עבדתי במטבח הרבה זמן, אהבתי מאוד בישול ועבדתי אצל ארז קומורובסקי. הוא עושה קייטרינג ברמה גבוהה מאוד. פעם אחת אפילו הטיסו אותי ליוון לעבוד באירוע של אנשים עשירים מכל העולם שרצו לאכול אוכל כשר.

היו לי מלא חלומות. באתי לעולם בשביל להשאיר חותם. מגיל קטן הבנתי שהעבודה שבה אני אעבוד  תהיה חשובה לי בדיוק כמו חתונה ואהבה – היא תהיה מבחירה, ואתן לה את כל כולי.

מעביר קורס במוסד לילדים כפי שאני עושה היום, רק במוסד גדול יותר שכנראה אני אקים.

במקביל, מחזיק חלק נכבד בעסק שעוסק בהפקת אירועים בארץ. דיג'יי מצליח. מתרחב בעולם המוזיקה. עושה את מה שאני אוהב.

אביתר בנאי. קודם כל הוא לדעתי האמן הכי טוב בארץ, והוא אישיות מדהימה ממה שראיתי כשפגשתי אותו בחטף מספר פעמים. הייתי רוצה לשאול אותו שאלות בנוגע להשקפת העולם שלו ועל הטקסטים שלו.

יושב עם חברים, מדברים על החיים.

לא משנה מה תבחר לעשות בחיים – העיקר תעשה משהו שאתה אוהב.

אם תעשה משהו שאתה אוהב – תצליח בו!

9 − = ארבע