נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:תמונה לירן מור

לירן מור, בן 27, סטודנט שנה א' למנהל עסקים בהתמחות מימון ושוק ההון, ונציג שנה א' של בית הספר מטעם אגודת הסטודנטים. בימים אלו אני מעורב במספר פרויקטים בבית הספר, לדוגמא בחממת היזמות, שם אני ומספר שותפים שלי מקימים את GanNet, שהיא אפליקציה לניהול תקשורת בין גני ילדים להורים. כמו כן, יחד עם חמישה סטודנטים נוספים (שיר, עוז, סיון, אלירן ויקיר) אנו מקימים את מועדון השיווק "MadClub", שמטרתו ליצור קבוצת סטודנטים מגובשת ופעילות חברתית, ולצד זה, מעניקה לסטודנטים כלים שיווקיים פרקטיים וניסיון מעשי בתחום, בשילוב הרצאות אורח של בכירים מהמשק. בימים אלו אני מתמודד לראש מחלקת מילואים באגודת הסטודנטים.

הייתי מ"פ לוחמים במספר יחידות בצבא, וכיום אני מ"פ במילואים.

מנהל עסקים הוא התחום שהכי משך אותי מאז ומתמיד. בעיקר מושך אותי הלמידה של איך הופכים תהליך החל משלב הרעיון ועד ההוצאה לפועל.

אני מתנדב במשמר האזרחי ומעביר הרצאות וימי גיבוש בבתי ספר לגיוס משמעותי.

כשהייתי קטן חלמתי להיות טייס קרב. הייתי שנה וחצי בקורס טיס ונפלתי לצערי.

אחרי שלב ההנפקה של GanNet בבורסה.

הייתי שמח לשבת לבירה ולדבר עם יצחק רבין ז"ל. הוא הבן אדם היחידי שכמעט הצליח להביא לשינוי משמעותי במדינה.

ב-HUB , עושה שיעורי בית או מקדם את מועדון השיווק, או בחממת היזמות מקדם את האפליקציה.

"תוצאות ולא תירוצים" – הדבר היחידי שקובע מה אתה שווה זה מה שעשית, ולא מה שאתה מתכוון לעשות. אם לא הצלחת, תלמד לקום, לנסות ולהפוך את זה להצלחה.

+ 6 = אחת עשרה