נעים להכיר – ספרי לנו על עצמך:IMG-20151227-WA0003

שמי סיון אלקלק, בת 19, ערביה נוצרייה, גרה ביישוב נווה שלום (Wahat al-Salam) שהינו יישוב מעורב. מגיל קטן למדתי את שתי השפות, עברית וערבית. בבית הספר היסודי למדתי בבית הספר דו לשוני ודו לאומי, לאחר מכן הייתי בתיכון בכפר מנחם, ומיד לאחר סיום התיכון התחלתי ללמוד במכללה. כיום אני סטודנטית שנה א' לתקשורת וניהול בהתמחות תוכן ויצירה.

למה בחרת ללמוד תקשורת וניהול?

תמיד ידעתי שתקשורת זה נושא שאותו ארצה ללמוד. המשפחה שלי עוסקת בחינוך וכלכלה, ולכן הייתי בטוחה שאמשיך את המסורת, ואלמד גם את התחומים הללו. בסופו של דבר בחרתי ללכת עם הלב ובחרתי ללמוד תקשורת וניהול. אני מאוד מתחברת לתחום הכתיבה, היצירה וההפקה, וסקרן אותי ללמוד לעומק כיצד הדברים עובדים מאחורי הקלעים.

כשהייתי קטנה חיפשו לסדרת ילדים בערבית קול של ילדה, והגיעו אלינו לישוב לעשות אודישנים. הלכתי לנסות את מזלי ובסופו של דבר בחרו בי. לפני שנתיים החלטתי ללמוד את נושא הדיבוב ברמה מקצועית ואכן עשיתי זאת.

מה חלמת להיות כשהיית קטנה?

כשהייתי קטנה חלמתי להיות שחקנית בסדרות של ערוץ הילדים. אני זוכרת שגם רציתי להיות מיילדת. אבל מעל הכל, תחום התקשורת משך אותי תמיד.

בעוד 10 שנים אעסוק בעבודה שקשורה לתחום התקשורת, ואהיה עם משפחה גדולה ואוהבת.

עם מי היית שמחה לשבת על בירה?

הייתי שמחה לדבר ולהכיר את אנג'לינה ג'ולי. היא אישה חזקה, מעוררת השראה, בעלת סיפור חיים מאוד מרגש, ובאופן כללי היא נראית לי אישה מאוד מעניינת לשיחה.

בהפסקות תמצאו אותי עם חברים מהלימודים, בחצר בית הספר לתקשורת.

בדרך לחלום – הכישלון הוא לא ההפך מהצלחה, הוא חלק ממנה.

גם אם לא מצליחים בהתחלה, צריך לדבוק במטרה ולבסוף להגשים אותה.

תשע − = 2