נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:יקיר מתוקן

יקיר גפן, בן 26, מתגורר בכפר יונה, סטודנט שנה א' למנהל עסקים בהתמחות שיווק פרסום ודיגיטל. במקביל ללימודיי אני אחד ממקימי מועדון השיווק של בית הספר למנהל עסקים. יש לי בת זוג שאני איתה כבר עשר שנים, ולא, אנחנו לא נשואים.

איפה שירתת בצבא
?
בשנת 2008 התגייסתי לחטיבת גולני, ושירתתי כלוחם בגדוד 51.

כיום אני מתנדב בחטיבת אלכסנדרוני במסגרת שירות המילואים.

בחרתי ללמוד מנהל עסקים בהתמחות שיווק, פרסום ודיגיטל מתוך העניין הרב שיש לי בכל עולמות השיווק. סיבה נוספת הינה שמדובר בבית הספר למנהל עסקים המוביל בישראל לטעמי.

אני אוהד שרוף של ברצלונה, עוקב אחרי קבוצות הנוער באדיקות וכמעט ולא מחמיץ את משחקי המועדון.

רציתי להיות גיטריסט בלהקת פאנק רוק. כשלקחתי חלק במגמת מוזיקה בתיכון הבנתי שאני לא אהיה תום דלונג הבא, ולכן השארתי את הגיטרה בבית.

מנהל את אחת ממחלקות השיווק והקריאייטיב של ברצלונה.

ליאונרדו דה-וינצ'י. אדם שחשב על ההמצאות המודרניות החשובות ופורצות הדרך של ימינו כבר לפני 500 שנים. הוא ככל הנראה ידע דבר או שניים יותר ממני, ולכן הייתי שמח ללמוד ממנו.

ככל הנראה ליד ההאבים עם קפה שחור, ובטלפון.

Velle Est Posse, או בעברית – אם יש רצון, יש יכולת.

× 3 = שלוש