נעים להכיר – ספר לנו על עצמך:12418039_10204149065965720_4873450816575786290_n

אורי ארד, בן 25, גר באשקלון, סטודנט שנה א' בבית הספר למנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות.

במקביל ללימודיי אני עובד כמורה למתמטיקה ברשת בתי הספר "אורט" וכמורה פרטי. בנוסף, בימים אלו אני עובד על מיזם לשיפור תנאי מחייתם של החיילים הבודדים על ידי פיתוח אפליקציה, שמטרתה לייעל את התרומות והנתינה לאוכלוסיה חשובה זו.

בשעות הפנאי שלי אני אוהב לגלוש, "לתפוס מוזה" עם הגיטרה בים, לבלות עם החברה או סתם לצאת עם חברים.

בצבא שירתתי כקצין קשר גדודי (קשר"ג) בגדוד 636. בסה"כ 5 שנות שירות.

את לימודיי האקדמיים התחלתי באוניברסיטת בן גוריון כסטודנט להנדסת מכונות.

לאחר שנתיים של לימודים די איבדתי עניין במקצוע והתחלתי לחפש כיוון אחר. בערב של סטייקים ויין עם אחי הגדול, בוגר המחלקה לחשבונאות, דיברנו על התחום, שמאוד עניין אותי. מפה לשם אני סטודנט במחלקה לחשבונאות :)

לא יודעים עליי שבצבא התחלתי מסלול קורס הטיס שלצערי נקטע מסיבות רפואיות. אני בטוח שבהמשך הדרך אעשה קורס טיס אזרחי ואסגור מעגל.

חלום הילדות שלי היה להיות טייס. לא שאני מתפשר היום, מקצוע החשבונאות מאוד מעניין ומושך אותי, אבל בהמשך הדרך כפי שאמרתי עוד אשלב בין השניים.

בעוד 10 שנים אהיה שותף בפירמת רואי החשבון "EY".

הייתי שמח לשבת לבירה עם אריק תומאס, מוטיבייטור עם סיפור חיים מדהים שיש הרבה מה ללמוד ממנו.

לפעמים תופס קצת שמש עם חברים ולפעמים רץ בין המתרגלים.

המוטו שלי הוא: "winners win and losers lose"

4 + שתיים =